Verkeersongeval

Verkeersongeval2024-02-09T09:31:58+00:00

VERKEER

Betrokken bij een verkeersongeval?

Werd jij het slachtoffer van een verkeersongeval?

Wanneer je slachtoffer bent van een verkeersongeval, staan wij jou graag bij voor het bekomen van een schadevergoeding. Zowel in het kader van een straf- en/of burgerlijke procedure. Indien je (lichamelijke) schade leed als zwakke weggebruiker, zullen wij een schadevergoeding proberen te bekomen in het kader van de vergoedingsregeling conform artikel 29bis Wet aansprakelijkheid Motorvoertuigen. Wij zorgen ervoor dat jouw rechten te allen tijde gevrijwaard worden.

Bestaat er discussie over de aansprakelijkheid na een verkeersongeval?

Ook in dat geval, kan je steeds bij ons terecht voor een gemotiveerd advies waarna wij, indien dit nodig is, jouw belangen tot het uiterste zullen verdedigen in een burgerlijke aansprakelijkheidsprocedure voor de Politierechtbank.

Indien je alsnog aansprakelijk wordt geacht voor een verkeersongeval, helpen wij jou nadien bij jouw verdediging bij een mogelijke discussie met jouw eigen verzekeraar voor het uitoefenen van verhaal.

Lees hier meer!

Strafrechtelijke verdediging voor de politierechtbank

Diverse inbreuken zoals snelheidsovertredingen, alcoholintoxicatie, dronkenschap, vluchtmisdrijf, rijden zonder geldige documenten, ongeval met gekwetsten, … leiden vaak tot een dagvaarding. Je riskeert in dat geval zware straffen zoals een geldboete, een rijverbod en mogelijks zelfs een gevangenisstraf. Ook alternatieve straffen zoals een werkstraf, een straf onder voorwaarden, het volgen van een cursus, een alcoholslot, … kunnen tot de mogelijke straffen behoren.

Indien je werd gedagvaard wegens een inbreuk op de verkeerswetgeving, staan wij jou graag deskundig bij in deze procedure. Wij zullen met veel toewijding uw belangen verdedigen voor de Politierechtbank.

Contacteer ons!

Gerelateerde blogs

We staan je graag bij!

Contacteer ons

Titel

Ga naar de bovenkant