Weigert jouw verzekeraar om dekking te verlenen, naar jouw mening onterecht? Of zal er regres worden uitgeoefend omdat jouw verzekeraar meent dat zij de schade op jou kan verhalen? We merken keer op keer dat het belangrijk is om kritisch te zijn en niet zomaar te aanvaarden wat wordt voorgesteld.

Lees meer

Werd je het slachtoffer van een verkeersongeval? Of wordt er gesteld dat jij verantwoordelijk bent voor het veroorzaken van een ongeval en ben je het hier niet mee eens?

Lees meer

Medisch- en gezondheidsrecht

Indien je een medische behandeling moet ondergaan heb je uiteraard recht op een kwaliteitsvolle dienstverstrekking.
Werd je het slachtoffer van een medische fout of was er sprake van een medisch ongeval zonder aansprakelijkheid?

Heb je schade geleden die je vergoed wenst te zien? Wil je je burgerlijke partij stellen of heb je hulp nodig bij het bijwonen van een expertise?

Wij doen het nodige om je bij te staan van A tot Z en zorgen ervoor dat je zelf ook weet welke documenten best bij te brengen voor een zo goed mogelijk resultaat.

Lees meer

Zijn er problemen opgedoken bij het tekenen van een koop/verkoopovereenkomst van een onroerend goed? Stapelt jouw huurder achterstallige huur op en is het dringend tijd om actie te ondernemen? Of stellen er zich bepaalde geschillen in het kader van een aannemingsovereenkomst?

Lees meer

Worden je facturen niet tijdig betaald of moeten je algemene voorwaarden dringend worden nagekeken?

Lees meer

Dringend juridisch advies nodig?

Contacteer ons