Onze visie

Op ons kantoor viel de appel niet ver van de boom.

Vader en dochters Vandersanden kozen niet alleen alle drie voor een toga als werkplunje, maar streven er ook elke dag op dezelfde manier naar om een goede advocaat te zijn. Een advocaat die doet wat juist is. Een advocaat die tot het uiterste gaat voor zijn cliënt, met alle middelen die de wet hem biedt.

Wij luisteren in de eerste plaats naar het verhaal dat jij te vertellen hebt. Wij bekijken samen met jou de verschillende mogelijkheden en gebruiken dan onze juridische kennis en expertise om tot een oplossing te komen. Verzoenend wanneer het kan, procederend wanneer het moet.

Jouw belang staat bij ons bovenaan. Dat betekent dat wij het type zijn van de persoonlijke aanpak en jou regelmatig op een heldere en duidelijke manier op de hoogte brengen van de stand van zaken van jouw dossier. Wij zijn een onafhankelijk advocatenkantoor, zonder gevoelig te zijn voor druk van buitenaf. Dat betekent ten slotte ook dat je van ons een eerlijk advies kan verwachten. Zelfs als dat inhoudt dat wij je moeten zeggen waar het op staat. In het wilde weg procederen, daar doen wij niet aan mee.

Door onze passie voor het recht in de samenleving en ons sterk rechtvaardigheidsgevoel engageren wij ons elke dag opnieuw om een verschil te maken.

Over ons, onze visie Vandersanden Advocaten

Wie zijn wij?

Enkele veelgestelde vragen

Een eerste telefonisch, oriënterend gesprek (maximum 15 minuten) is gratis. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw probleem en mogelijke oplossingen. Ook gaan we na of je al dan niet een geldige rechtsbijstandsverzekering hebt afgesloten.

Voor een eerste adviesgesprek op kantoor zal er € 100,00 (inclusief BTW) worden afgerekend. Via deze link kan je een uur advies boeken waarin we dieper zullen ingaan op al jouw vragen. Nadien ben je tot niets verplicht.

∇ Heb je een rechtsbijstandsverzekering die tussenkomt? Dan hoef je ons niets te betalen en maken wij onze factuur over aan je verzekeraar die tussenkomt in onze kosten. Je bezorgt ons hiervoor best de gegevens van jouw verzekeringsmakelaar en/of polis.
∇ Heb je geen rechtsbijstandsverzekering? Dan bespreken we de verdere aanpak en maken we je een ereloonovereenkomst over waarin onze tarieven en kosten staan opgelijst. Jij beslist of je het dossier door ons verder wil laten afhandelen.

Ja! Wij werken samen met gespecialiseerde advocaten over gans België zodat je voor alle rechtbanken in België beroep kan doen op onze bijstand.

De overeenkomst van dienstverlening tussen de cliënt en Vandersanden Advocaten komt tot stand vanaf het ogenblik dat wij de cliënt schriftelijk hebben bevestigd dat wij de diensten zullen uitvoeren. Het doorsturen van stukken via onze website doet geen overeenkomst van dienstverlening tot stand komen, noch kan de automatische ontvangstbevestiging van de stukken aanzien worden als een aanvaarding van het dossier.

Ja. De cliënt kan op elk moment de lopende overeenkomst met Vandersanden Advocaten beëindigen. Dat kan via e-mail: info@vandersandenadvocaten.be of per aangetekend schrijven aan: Vandersanden advocaten, Zeepstraat 4, 3740 Bilzen.

De geleverde prestaties zullen gefactureerd worden tot op het ogenblik van de beëindiging van de overeenkomst.

Dat kan telefonisch, per e-mail, via het contactformulier of zelfs nog per fax…
Hier vind je onze contactgegevens.

Wij zijn van maandag tot donderdag geopend van 9 uur tot 12u30 en 13u30 tot 18u.

Op vrijdag sluiten we een uurtje vroeger om 17 uur.

Aangezien we een ‘klein’ kantoor zijn, kan het soms gebeuren dat we allemaal tegelijk op een expertise of op de rechtbank zijn en we dus telefonisch niet bereikbaar zijn tijdens de kantooruren. Stuur ons dan even een mailtje en we bellen je terug van zodra we weer op kantoor zijn.

Er zijn in de buurt zeker voldoende parkeermogelijkheden. Vergeet wel niet je blauwe schijf te leggen!

Ons kantoor ligt trouwens schuin tegenover het station van Bilzen zodat we ook zeer vlot bereikbaar zijn met de trein.

Absoluut! Contacteer ons even om een datum voor het gesprek in te plannen waarna we je een link sturen om het dossier via videocall te bespreken.

We staan je graag bij!

Contacteer ons