OVER ons

VISIE

Op ons kantoor viel de appel niet ver van de boom.

Vader en dochters Vandersanden kozen niet alleen alle drie voor een toga als werkplunje, maar streven er ook elke dag op dezelfde manier naar om een goede advocaat te zijn. Een advocaat die doet wat juist is. Een advocaat die tot het uiterste gaat voor zijn cliënt, met alle middelen die de wet hem biedt.

Wij luisteren in de eerste plaats naar het verhaal dat u te vertellen hebt. Wij bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden en gebruiken dan onze juridische kennis en expertise om tot een oplossing te komen. Verzoenend wanneer het kan, procederend wanneer het moet.


Uw belang staat bij ons bovenaan. Dat betekent dat wij het type zijn van de persoonlijke aanpak en u regelmatig op een heldere en duidelijke manier op de hoogte brengen van de stand van zaken van uw dossier. Dat betekent dat wij een onafhankelijk advocatenkantoor zijn, zonder gevoelig te zijn voor druk van buitenaf. Dat betekent ten slotte ook dat u van ons een eerlijk advies kan verwachten, zelfs als dat inhoudt dat wij u moeten zeggen waar het op staat. In het wilde weg procederen, daar doen wij niet aan mee.

Door onze passie voor het recht in de samenleving en ons sterk rechtvaardigheidsgevoel engageren wij ons elke dag opnieuw om een verschil te maken.

Advocaten