Disclaimer

Deze website www.vandersandenadvocaten.be of www.advocatenvandersanden.be is eigendom van Vandersanden Advocaten. De gegevens die zich op deze website bevinden, worden uitsluitend verstrekt met het oog op het verschaffen van informatie over Vandersanden Advocaten en de door haar aangeboden dienstverlening.

Deze website wordt beschermd door het auteursrecht evenals als databank. Reproductie van de website is verboden behalve voor persoonlijk gebruik. Het kopiëren, opslaan of verzenden van (delen van) deze website om andere redenen is dan ook niet toegelaten zonder de uitdrukkelijke en voorafgaandelijke toestemming van Vandersanden Advocaten.

Vandersanden Advocaten levert alle redelijke inspanningen om ervoor te zorgen dat deze informatie correct en up to date is maar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor informatie die onvolledig, onnauwkeurig of niet meer actueel zou zijn. Informatie op de website van Vandersanden Advocaten kan bovendien regelmatig worden bijgewerkt of aangepast. 

Alle informatie of gegevens die door gebruikers van deze website aan Vandersanden Advocaten worden overgemaakt, worden vertrouwelijk behandeld. Deze informatie wordt slechts gebruikt om Vandersanden Advocaten de mogelijkheid te bieden uw vragen of opmerkingen te behandelen. In geen geval zal deze informatie worden overgemaakt aan derden zonder uw voorafgaandelijke toestemming.